• HANDBAL IS VET COOL!
 • Handbalvereniging SV De Treffers is een gezellige vereniging in Krimpen aan den IJssel. We bestaan al meer dan 50 jaar! Sportiviteit en gezelligheid zijn de doelpalen van onze verenging. Met enthousiasme geven wij onze leden en niet leden een leuke pot handbal. Binnen de NHV competitie, recreatief maar ook met open toernooien voor familie en leerlingen van basisscholen.

  Op dit moment hebben wij jeugdteams van 5-12 jaar, 2 seniorenteams voor dames en heren. Trimhandbal voor dames en heren vanaf 30 jaar. Een dames trimploeg vanaf 60 jaar. Wij zijn enorm blij met onze leden en willen de komende jaren doorgroeien naar een grotere vereniging met een flinke jeugdafdeling en teams die goed meekomen in de regionale en landelijke competitie.

  Ben je enthousiast over handbal en heb je zin om mee te spelen? Wij nodigen je graag uit om 3 keer gratis mee te trainen. Zo kan je kennis maken met de leden van onze handbalvereniging. De trainingstijden en -locaties vind je onder teams.

 • Verouderde pasfoto

  Beste leden van De Treffers,

  Het blijkt dat er nogal wat verouderde pasfoto’s in sportlink staan. Deze pasfoto’s kunnen door het lid zelf worden aangepast in sportlink t/m 31 augustus 2022.

  Hoe doe je dit:

  Inloggen Handbal-app “HandbalNL” → inloggen met je emailadres dat bij de ledenadministratie bekend is.
  Ga via menu (linksboven) naar ‘Instellingen’ en daarna naar “Persoonsgegevens”, klik op foto en wijzig deze naar een recentere foto.
  Indien inloggen niet lukt, stuur dan even een mail naar de ledenadministratie (Sandra van de Bussche) secretaris.treffers@gmail.com met het verzoek om te checken met welk emailadres je bent ingeschreven in sportlink.