• Kwart Maraton
  • Zondag 17 mei 2020 - Alweer een tijd geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben, maar echt stilgezeten hebben wij niet.  Wij lopen zelf en soms met elkaar. Vorige week hebben we een interval training gedaan en vandaag in deze hitte 8 km hardgelopen. Het was zwaar maar Dylan, Youri en Jesse hebben het gedaan! Ondanks de richtlijnen van het RIVM en aangepaste maatregelen blijven we doorgaan! Tot de volgende keer!

  • Zaterdag 14 maart 2020 - Helaas geen wedstrijd vandaag. Vanochtend om 08:30 uur met Jesse, Tim, Tom, Youri en de moeder van Jesse een kleine 10 kilometer gelopen. Binnen het uur. Het was een heerlijke ontspannen loop. De jongens lopen steeds makkelijker. Aan hun motivatie ligt het niet. Leuk dat Marieke meeliep. Heb je ook een keer zin, ga mee en laat het wel even weten. Het gaat niet om de snelheid, maar dat wij met elkaar lopen. Meld je aan bij Patrick (coach HC).

  • 12 maart 2020 - Wel of geen marathon, de jongens wilden lopen. We hebben een kleine 6 km hardgelopen. Lekker door de polder! Trots op de mentaliteit van de jongens!

  • Donderdag 5 maart 2020- Met Youri, Dylan en Jesss een mooie 7,5 kilometer gelopen. Het was af en toe pittig. We hadden veel wind en op het eind een regen buitje. Maar we laten ons niet kennen. Hoop gepraat onderweg. Trots op de boys.

     

  • Vandaag is het een feit geworden. De jongens van handbal De Treffers hebben de 10 km gelopen. Her en der was er een moeilijk momentje, maar als een team gelopen. Toppertjes. Klaar voor de kwart marathon.