• Helaas is wegens het COVID-19 virus de wedstrijd Nederland - Spanje in Rotterdam Ahoy afgelast.

De teleurstelling van deze beslissing is voelbaar voor het hele handbalpubliek, de speelsters en iedereen die handbal een warm hart toedraagt.

Het Nederlandse Handbal Verbond heeft besloten om de handbalfans hun geld terug te betalen.

Het NHV zal de verenigingen uiterlijk 15 mei 2020 compenseren voor de aangeschafte kaarten.

Zodra het NHV-geld ontvangen is, zal De Treffers dit terug betalen (op het bankrekeningnummer van de ontvangst) aan de leden die zich aangemeld hebben.

We hopen jullie hiermee voldoende ge├»nformeerd te hebben.  Mochten er nog vragen zijn, graag een bericht naar secretaris.treffers@gmail.com