• Nieuwsbrief – September 2020
 • Krimpen aan den IJssel – Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad en starten we uitgerust en gezond aan het nieuwe handbalseizoen! De eerste competitiewedstrijden zijn alweer gespeeld!

 • Het bestuur

  "Het bestuur is een orgaan van een vereniging welke nodig is, maar niet iedereen van ziet wat ze nou eigenlijk doen. In dit stukje zullen we kort daar het een en ander van laten zien. Zo zitten alle bestuursleden in een app-groep over de beslommeringen die de accommodatie met zich meebrengt (moet je Anne-Marie maar eens vragen). Momenteel is iedereen weer druk met de voorbereidingen voor komend seizoen, dus het wedstrijdsecretariaat is volle bak aan het plannen, heeft de ledenadministratie het druk met aan- en afmeldingen, wordt het financieel jaaroverzicht afgerond en de ALV voorbereid. Daarnaast zijn we aan het kijken naar ons vrijwilligersbeleid en niet te vergeten alle impact door corona. Ook  zijn er in de vakantie  webinars gevolgd die erg nuttig zijn voor de vereniging. Leden van het bestuur zijn ook de gehele zomer aanwezig geweest bij de wekelijkse sessies 'Treffers viert de zomer'. Neemt niet weg dat de meesten van ons ook gewoon op vakantie zijn geweest hoor.  We wensen iedereen een goede start van het nieuwe seizoen.

 • Corona protocol

  Belangrijke mededeling:

  ‘Alleen samen krijgen wij corona onder controle’

  Omdat de wedstrijden en trainingen weer zijn begonnen en veel leden en bezoekers weer gebruik gaan maken van de kleedkamers, hal, kantine en buitenterrein geldt er voor

  SV De Treffers tijdens trainingen maar ook tijdens de wedstrijden en de aanwezigheid op het complex een speciaal corona protocol. Deze is afgelopen week persoonlijk aan alle leden per e-mail toegestuurd en staat inmiddels ook op onze website. Zorg ervoor dat je volledig op de hoogte bent van ons protocol voor je naar het complex komt. Iedereen moet zich bij aankomst registreren d.m.v. een QR-code, digitaal via je smartphone OF je registreert jezelf van te voren via onze website: homepage – klik hiervoor registratie.

 • ‘Handbalvereniging De Treffers viert de zomer!’

  Tijdens de zomervakantie vierde onze handbalvereniging de zomer! Alle kinderen 4-12 jaar uit Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel waren uitgenodigd om op alle dinsdagen van 15:30 -17:00 uur deel te nemen aan een handbal clinic en diverse spellen. Het waren 6 leuke dinsdagmiddagen met veel kinderen, sommige die 1 keer hebben meegedaan maar ook enkele die meerdere of alle dinsdagen hebben deelgenomen. Allemaal met een glimlach op het gezicht. Alle toppers van onze vereniging bedankt voor jullie inzet, enthousiasme, hulp en vooral tijd! Alle kinderen zijn aansluitend uitgenodigd om 3 x gratis mee te trainen. Wij hopen dat wij een paar nieuwe leden mogen begroeten bij onze, de allerleukste, vereniging.

 • Grote Clubactie 2020

  Vanaf zaterdag 19 september gaan we weer samen loten van de Grote Club verkopen voor de club. Jouw inzet is goud waard! Met de opbrengst van de Grote Clubactie vergroten wij de clubkas en kunnen we weer veel leuke dingen voor jullie doen! Vorig jaar hebben wij ongeveer € 250,00 opgehaald en dat willen we natuurlijk dit jaar verbeteren! Wist je dat je dit jaar niet persé langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel gemakkelijk online loten kunt verkopen? Nieuw dit jaar is dat je geen 50 cent per  verkocht lot krijgt maar 1 euro per verkocht lot naar het team gaat. Het bedrag wat jullie daar mee binnen halen mag naar eigen inzicht besteedt worden aan materiaal  t.b.v. je eigen team. Snel volgt hierover meer informatie.

 • Sponsors en sponsoring

  Onze sponsors ontkomen ook niet aan de effecten van de corona-crisis. Afgelopen jaren hebben ondernemers onze club gesteund en hebben ze ons gebracht waar we nu staan, ruim 50 jaren. Van groot tot klein. Nu het economisch lastig is, kunnen wij als club niet veel voor hen doen behalve onze leden, supporters en geïnteresseerden op te roepen om waar mogelijk jouw steentje bij te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze lokale ondernemers; naast het doen van aanvragen of aankopen kan dit ook door een extra steuntje in de rug middels een praatje. Via deze weg willen we al onze sponsoren die momenteel in moeilijke situaties terecht komen alle kracht wensen om hier weer heelhuids en het liefst nog sterker uit te komen.

  We kunnen het niet alleen! Sponsoring van een sportvereniging is vaak voor ondernemers een vorm van gunning omdat hij of zij, zoon of dochter er sport, plaatselijke verbondenheid of gunning aan een werknemer die bij de sportvereniging betrokken is. Als sponsorcommissie hebben we het meeste succes als er door een lid van onze handbalvereniging een eerste contact wordt gelegd. Dit is ook een belangrijke oproep voor alle (ouders van) leden om in hun werksfeer c.q. familie- en/of kennissenkring een balletje op te gooien. Voor de sponsormogelijkheden en/of vragen kun je terecht bij Leon van de Bussche (06-28503957). Wist je dat je al voor € 100,00 per handbalseizoen een vermelding krijgt op ClubTV.

 • HC1 op naar een nieuw avontuur

  Het nieuwe handbalseizoen is weer begonnen, ons jeugdteam HC1 gaat een nieuw avontuur aan!  Vanaf 26 september komen zij uit in de Jeugddivisie. Mooie kans voor de jongens om zich nog verder te ontwikkelen op handbalgebied. Zij hebben deze zomer niet stil gezeten. De jongens hebben aan hun conditie gewerkt en een van de  trainers heeft bootcamps  georganiseerd om geld in te zamelen voor eigen inloopshirts. Er is een nieuwe sponsor  Onisontwerp.nl  gevonden voor op het wedstrijdtenue en B Braanker Zonwering heeft mooie sporttassen gedoneerd. Er is zelfs een oom van één van de spelers die bidons heeft geregeld. Enorm bedankt namens alle HC1! Het team heeft in korte tijd ervoor gezorgd om professioneel voor de dag te komen! Wij gaan met z’n allen dit mooie avontuur tegemoet. Volg ons team op instagram hc_treffers_official, op FB, op onze website sportverenigingdetreffers.nl en kom ze tijdens de wedstrijden aanmoedigen!

 • ClubTV

  Door hulp van één van onze sponsoren Neko Media hebben wij ons doel Grote Clubactie 2019  ‘Groot TV scherm in de kantine’  toch kunnen realiseren, het resultaat is inmiddels te zien in onze kantine. Wij zijn hier heel blijf mee! Op het scherm zie je ClubTV, alle nuttige informatie zoals ons wedstrijdprogramma, uitslagen, standen, sponsoren, activiteiten en nog veel meer. Kom snel kijken!

 •  Vrijwilligersbeleid

  “Wist u dat ….. Het vrijwilligersbeleid beschreven is en binnenkort op de website te vinden is? Tijdens de ALV in oktober is er gelegenheid hierop te reageren, maar mag ook via secretaris.treffers@gmail.com.”

  Bekijk vast al onze vacatures op https://www.sportverenigingdetreffers.nl/vacature-2/

 • Heb jij de HandbalNL app al op je telefoon?

   

  Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk!

  HandbalNL, dé handbal app voor handballers, toeschouwers , officials én de wedstrijdsecretaris
  Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een handbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van handbal houdt!

  Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport. Klik op de website van handbal.nl voor meer informatie. De app is te vinden in de Google Playstore en Itunes Store.

 • Contact

  Bestuur

  secretaris.treffers@gmail.com

  Activiteitencommissie

  activiteiten.treffers@gmail.com

  Wedstrijdsecretariaat

  wedstrijdsecretariaat.treffers@gmail.com

  Commissie Ledenwerving

  alctreffers@gmail.com