• Huisregels

UITTREKSEL van de HUISREGELS

• Wij houden van een gezonde sportomgeving, waar roken beperkt wordt tot de rookplaats voor de deur.
    • De chauffeurs bij uitwedstrijden zijn de ouders of spelers zelf. Natuurlijk heb je geen alcohol gedronken als je moet rijden.
    • Met elkaar zorgen we ervoor dat het veld en het clubgebouw netjes blijven.
    • Voor de wedstrijden krijgen alle teams een tenue. Deze tenues zijn vaak gesponsord; met dank aan de sponsors! De shirts worden per toerbeurt gewassen.
    • Schoenen die steun en demping geven zijn belangrijk. Laat je daarover goed informeren in een sportwinkel!
    • Je hebt een eigen bal nodig om te trainen. Deze bal kun je via de vereniging bestellen.
    • Sporten met lange loshangende haren is lastig en moeilijk; een elastiekje doet wonderen.
    • Wanneer je onverhoopt niet kunt trainen of spelen, informeer je even je trainer/coach.
    • Het team dat de laatste thuiswedstrijd speelt ruimt het veld op.
    • Ouders helpen zoveel mogelijk mee, vele handen maakt licht werk.
    • Het team dat het laatst gebruik maakt van de kleedkamer, ruimt deze op en haalt de trekker door de douche. Daarna de kleedkamers afsluiten en lichten uitdoen.
    • Gevonden voorwerpen kan je afgeven in de kantine.
    • Onze scheidsrechters zijn onze helden! Zij helpen de vereniging zodat er wedstrijden gespeeld kunnen worden. Wij helpen allemaal zodat zij hun taak kunnen doen.
    • Wij houden van positieve aanmoedigingen!
    • Zorg dat je een kwartier voor aanvang van de training en een half voor aanvang van een thuiswedstrijd aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.
    • Tijdens de trainingen is eten niet gebruikelijk, qua drinken neemt iedereen meestal een bidon met water mee naar het veld.
    • Neem waardevolle spullen mee naar het veld of naar de kantine, zodat het niet onbeheerd achterblijft in de kleedkamers.