• Steun ons en doe mee aan de HandbalNLVerenigingsloterij

Wil jij ons helpen geld op te halen voor onze handbalvereniging? En tevens zelf kans maken op mooie handbalprijzen? Speel dan mee met de HandbalNLVerenigingsloterij!

Loten zijn van 10 december 2019 t/m 20 januari 2020 te koop via loterij.handbal.nl. Geef op deze website aan dat je onze vereniging wilt steunen en van alle verkochte loten waarbij onze vereniging De Treffers (Haastrecht, is ons postadres) is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar ons! Een lot kost slechts €2,-!

De hoofdprijs van de loterij is €5.000,- belastingvrij voor degene die het lot heeft gekocht én €5.000,- voor de vereniging die hij/zij heeft aangevinkt! Dus hoe meer loten we via onze vereniging verkopen, hoe meer kans wij maken op die €5.000,- cash! Check loterij.handbal.nl voor het totale prijzenpakket.

Help jij ons mee? Alvast bedankt!